آینده رایانش ابری
رایانش ابری سریعتر از آنچه تصور می کردیم در حال تغییر است. هر روز، ویژگی ها و قابلیت های جدیدی می بینیم که نحوه تفکر، استفاده و مدیریت خدمات ابری را تغییر می دهند. بنابراین، آینده محاسبات ابری بسیار روشن و پایدار به نظر می رسد. شکی نیست که فضای ابری چشم انداز سنتی IT را مختل کرده است و حرکت محاسبات ابری هیچ نشانهای از کاهش را نشان نمیدهد. بنابراین، آینده این فناوری متحول کننده چیست؟ این مقاله به طور عمیق به روندها برای ارزیابی رشد آینده رایانش ابری میپردازد.
تاریخچه رایانش ابری
رایانش ابری در مدت زمان کوتاهی راه طولانی را پیموده است. تنها چند سال پیش بود که مفهوم رایانش ابری برای اولین بار معرفی شد و نحوه عملکرد مشاغل را متحول کرد. با رایانش ابری، کسب و کارها اکنون میتوانند بدون نیاز به سرمایه گذاری روی سخت افزار خود، به منابع قدرتمند رایانهای دسترسی داشته باشند. این موضوع به آنها یک مزیت رقابتی بزرگ داده است، زیرا آنها میتوانند به سرعت و به راحتی عملیات خود را پیش ببرند.
اگرچه اصطلاح “رایانش ابری” تنها در اوایل دهه 2000 مورد استفاده قرار گرفت، امّا این مفهوم سابقه طولانی دارد. نمونههای اولیه رایانش ابری را میتوان در دهه 1960 با راه اندازی ARPANET، نسخه اولیه اینترنت، یافت. ARPANET به کاربران اجازه داد تا به اطلاعات و برنامههای کاربردی از رایانههای راه دور دسترسی داشته باشند و زمینه را برای پیشرفت های بعدی در رایانش ابری فراهم آورد. در دهه 1980، پیشرفت در ارتباطات از راه دور، این امکان را برای مشاغل فراهم کرد تا شبکههای داخلی خود را به ارائه دهندگان خدمات خارجی متصل کنند.
این اولین بار بود که شرکتها نیازهای محاسباتی خود را برون سپاری کردند و راه را برای پذیرش گستردهتر خدمات ابری در دهه 1990 هموار کرد. در سال 1997، Salesforce.com تاسیس شد و یکی از اولین شرکتهایی بود که خدمات مبتنی بر ابر را ارائه کرد. از آن زمان، صنعت رایانش ابری منفجر شده است و شرکتهای بی شماری اکنون طیف گستردهای از خدمات مبتنی بر ابر را ارائه می دهند. رایانش ابری مطمئناً تا سالهای آینده به تحول در دنیای تجارت ادامه خواهد داد. برای درک آینده فناوری رایانش ابری، اجازه دهید به آینده در رایانش ابری نگاه کنیم.
آینده رایانش ابری چطور خواهد بود؟
رایانش ابری یکی از حوزه های بسیار مهم و پیشرفته ای می باشد که مزایا و ویژگی های مختلفی دارد به همین دلیل باید به خوبی با این حوزه آشنا باشید. در ادامه به معرفی و بررسی این حوزه برای شما می پردازیم تا بتوانید به بهترین شکل ممکن آن را بررسی کنید.
چند ابری یا هیبریدی (Multi-Cloud or Hybrid)
محتمل ترین سناریو این است که چند ابری تبدیل به یک هنجار شود. کسب و کارها به طور افزایشی از چندین ابر عمومی و خصوصی برای رفع نیازهای خاص خود استفاده خواهند کرد. با این حال، ابر هیبریدی به این زودیها از بین نمیرود. پس آینده ذخیره سازی و امنیت ابری چه خواهد بود؟ احتمالاً ترکیبی از استقرار ترکیبی و چند ابری است زیرا مشاغل به دنبال یافتن تعادل مناسب از انعطاف پذیری، امنیت و کنترل هستند.
اینترنت اشیا (IoT)
آینده رایانش ابری ارتباط نزدیکی با اینترنت اشیا دارد. همانطور که دستگاههای بیشتری به اینترنت متصل میشوند، نیاز به زیرساخت ابری قابل اعتماد و مقیاسپذیر افزایش مییابد. اینترنت اشیا حجم عظیمی از دادهها را ایجاد میکند که باید ذخیره و پردازش شوند، و ابر بستر مناسبی برای این کار است.
هوش مصنوعی (AI)
به جرات می توان گفت که آینده محاسبات ابری بسیار روشن است. با پیشرفتهای سریع در هوش مصنوعی (AI)، مشاغل و افراد به طور افزایشی برای ذخیره و مدیریت دادههای خود به ابر روی میآورند. یکی از دلایل اصلی این امر این است که تجزیه و تحلیل دادههای مبتنی بر هوش مصنوعی می تواند به شناسایی الگوها و روندهایی کمک کند. علاوه بر این، سیستمهای هوش مصنوعی مبتنی بر ابر میتوانند در طول زمان یاد بگیرند و تکامل پیدا کنند و در پردازش دادهها مؤثرتر شوند. در نتیجه، انتظار میرود که تقاضا برای خدمات هوش مصنوعی مبتنی بر ابر در سالهای آینده به رشد خود ادامه دهد.
امنیت
دادههای ذخیره شده در فضای ابری امن هستند، اما نه کاملاً. کسب و کارهای کوچکی که خدمات ابری ارائه میدهند ممکن است حفاظت کافی از دادهها را ارائه ندهند. از این رو، میتوانیم با ارتقای امنیت در آینده از حملات سایبری جلوگیری کنیم. ارائه دهندگان ابر اقدامات امنیتی بهبود یافتهای را ارائه می دهند و راههای جدیدی را برای جلوگیری از حملات سایبری باز می کنند.
آینده رایانش ابری 2025 تا 2030
زمان آن فرا رسیده است که از سال 2025 تا 2030 به آینده رایانش ابری نگاه کنیم
افزایش مستمر ابر ترکیبی و چند ابری: همانطور که کسب و کارها با استفاده از چندین ارائه دهنده ابر راحتتر میشوند، شاهد افزایش مداوم استفاده از استراتژیهای ابر ترکیبی و چند ابری خواهیم بود. این به سازمانها اجازه میدهد تا از بهترین ویژگیها و خدمات هر ارائه دهنده استفاده کنند.
هوش مصنوعی و یادگیری ماشین بیشتر: ارائه دهندگان ابر به سرمایهگذاریهای بزرگ در فناوریهای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین ادامه خواهند داد. این به آنها امکان میدهد تا ویژگیها و خدمات پیشرفته تری مانند سیستمهای خود ترمیم شونده را ارائه دهند.
مرکز بیشتر بر امنیت: همانطور که استفاده از ابر همچنان در حال رشد است، اهمیتی که به امنیت داده می شود نیز بیشتر خواهد شد. ما میتوانیم انتظار داشته باشیم که سرمایهگذاری بیشتری در فناوریهای امنیتی و همچنین کنترلهای سختتر در مورد اینکه چه کسی به دادهها دسترسی دارد و چگونه میتوان از آنها استفاده کرد، ببینیم.
ادامه جنگ قیمت: با وجود بسیاری از ارائه دهندگان که برای سهم بازار رقابت می کنند، میتوان انتظار داشت که شاهد ادامه جنگ قیمت در فضای رایانش ابری باشیم. این به نفع مصرفکنندگان خواهد بود زیرا قیمت خدمات همچنان کاهش مییابد.
افزایش مقررات: با فراگیرتر شدن سرویسهای ابری، میتوان انتظار داشت که شاهد افزایش مقررات پیرامون حریم خصوصی دادهها، امنیت و سایر مسائل باشیم. این کمک می کند تا اطمینان حاصل شود که حقوق کاربران محافظت می شود و ارائه دهندگان در قبال اقدامات خود پاسخگو هستند.
نسل جدید GPU ها
سرویس های ابری یکی از بهترین سرویس ها برای استفاده می باشند که مزایا و ویژگی های بی شماری برای استفاده دارند. حال برای اینکه بتوانید با این سرویس ها و گرافیک های ابری آشنا شوید می توانید از لینک زیر استفاده کنید.
نسل جدید GPU ها
جمع بندی
در این مقاله سعی کردیم به طور خلاصه آینده رایانش ابری را به شما توضیح دهیم حال باید بدانید ابر در چند سال گذشته یک Trend اصلی بوده است و در چند سال آینده نیز ادامه خواهد داشت. رایانش ابری انقلابی در نحوه رسیدگی به نیازهای فناوری اطلاعات کسب و کارها ایجاد می کند و این فقط از نظر صرفه جویی در هزینه نیست، بلکه نوآوری است. ابر روش جدیدی برای انجام تجارت است، به این معنی که همه کسب و کارها اکنون باز هستند و عملیات روزانه خود را در فضای ابری انجام می دهند.
با سرویسهای ابر گرافیک میتوانید رایانش ابری خود را بر روی سرورهای گرافیکی ما انجام دهید.